Νέα & Εκδηλώσεις

Έπιτραπέζιο 2018 - Κληρώσεις και Δώρα

Για να γιορτάσουμε το νέο μας Site και να σώσουμε μερικά δέντρα, αυτή την φορά η συμμετοχή στις κληρώσεις θα γίνεται ηλεκτρονικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να συμμετάσχετε αυτή την φορά είναι να έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο site και να δηλώσετε συμμετοχή στην κάθε κλήρωση που ανοίγει.  Για να μην ταλαιπωρηθείτε την ώρα της έκθεσης, σας προτείνουμε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας από πρίν και να δηλώσετε τουλάχιστον το κινητό σας.

Ο τρόπος εγγραφής είναι ο ακόλουθος:

α) Επιλέγετε τον σύνδεσμο Register

β)Συμπληρώνετε την απαραίτητη φόρμα

γ)Συνδέεστε στο site και πατάτε πάνω στο σύνδεσμο του προφίλ σας

δ)Συμπληρώνετε τουλάχιστον ένα κινητό τηλέφωνο

...και είστε έτοιμοι να πάρετε μέρος στις κληρώσεις.

Το απαραίτητο GDPR κομμάτι

Με την άνωθεν δήλωση, μας παραχωρείτε το κινητό σας τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε με sms σε περίπτωση που έχετε κερδίσει κάποιο δώρο. Ο Διαγωνισμός Επιτραπέζιο 2018 δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας γι'άλλο σκοπό και με το πέρας της έκθεσης όλες οι σχετικές εγγραφές θα διαγραφούν από την βάση δεδομένων μας.

Συμμετοχή στις κληρώσεις

Οι κληρώσεις θα αναρτώνται σαν events στο site του Διαγωνισμού, ταυτόχρονα με την ανακοίνωση τους στον χώρο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στην κάθε κλήρωση βρίσκοντας το σχετικό event στην πρώτη σελίδα μας (ή στα ΝΕΑ) και πατώντας ότι θα συμμετέχει

Όσο είναι ανοιχτή η συγκεκριμένη κλήρωση, θα επιλέγονται τυχαία συμμετέχοντες και θα τους αποστέλλεται sms να έρθουν να παραλάβουν το δώρο που κέρδισαν.  Η φυσική παρουσία είναι απαραίτητη, οπότε αν δεν σκοπεύετε να είστε στον χώρο του διαγωνισμού και να δοκιμάζετε παιχνίδια δεν θα μπορέσετε να πάρετε το δώρο σας και θα κληρωθεί σε άλλον.  Κάθε λογαρισμός μπορεί να κερδίσει μια φορά σε κάθε Group κληρώσεων.

Δώσε feedback και κέρδισε!

Πέρα από τις παραδοσιακές κληρώσεις, φέτος θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και εσείς πιο ενεργά στον διαγωνισμό, καθώς τα σχόλια του κοινού είναι η πιο πολύτιμη υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε στους δημιουργούς. Αν δημιουργήσετε λογαρισμό στο site, θα παρατηρήσετε πλέον ότι μπορείτε να υποβάλλετε σχόλια στις αναρτήσεις των παιχνιδιών. Η δυνατότητα αυτή θα είναι ανοιχτή από την Παρασκευή 3μμ μέχρι και την Δευτέρα 6μμ, για να μην χρειάζετε να διακόψετε το παιχνίδι για να πείτε την άποψη σας.  Από τα σχόλια που θα υποβληθούν, οι καλύτεροι σχολιαστές θα κερδίσουν διάφορα ωραία δώρα που θα ανακοινωθούν εδώ την Δευτέρα το βράδυ (μαζί με τις οδηγίες παραλαβής).

Δεν χρειάζεται πιστεύω να πούμε ότι χρήστες που δεν θα σεβαστούν το ελεύθερο βήμα που τους προσφέρουμε θα διαγράφονται και θα αποκλείονται εφ'όρου ζωής με συνοπτικές διαδικασίες.

 

  • 30 Νοεμβρίου 2018
  • Author: SuperUser Account
  • Number of views: 798
  • Comments: 0
Categories: Νέα
Rate this article:
No rating
Print

Please login or register to post comments.

x

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Απρίλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345