Νέα & Εκδηλώσεις

EPITRAPEZIO 2019

EPITRAPEZIO 2019

Ετήσιος Διαγωνισμός Σχεδιασμού Επιτραπέζιων Παιχνιδιών

 

Πιστός στο ραντεβού με τους Έλληνες δημιουργούς , ο διαγωνισμός σχεδιασμού επιτραπέζιων είναι εδώ για 10η συνεχή χρονιά! Στόχος του διαγωνισμού είναι να δίνει κίνητρο για τη δημιουργία αξιόλογων τίτλων που θα μπορούν να σταθούν στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος αρκετοί τίτλοι εκδόθηκαν με αφορμή το γεγονός αυτό και πιστεύουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια! 

Καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους κι ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που αγκαλιάζουν την διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως ο φετινός διαγωνισμός EPITRAPEZIO 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο AthensCon 2019, στο Κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η τελική ημερομηνία θα ανακοινωθεί μόλις «κλειδώσει» η τελική ημερομηνία του AthensCon 2019. 

Τι είναι το AthensCon: To AthensCon με 20.000 unique επισκέπτες το 2018 είναι το μεγαλύτερο συνέδριο της χώρας που έχει άμεσες επιρροές από τα ComicCon και τις εκθέσεις του εξωτερικού που προωθούν τα μοντέρνα χόμπι και τις καθημερινές ασχολίες του κόσμου. Είναι μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Η ποπ κουλτούρα πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή. Καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της διήμερης εκδήλωσης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ KAI ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με ένα ή και παραπάνω παιχνίδια στον διαγωνισμό. 

2. Δηλώσεις συμμετοχής στο contest(at)epitrapezio.com μέχρι τις 09/06/2019. Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του σχεδιαστή, ο τίτλος του παιχνιδιού, η διάρκεια του παιχνιδιού, μια σύντομη περιγραφή του, η κατηγορία στην οποία διαγωνίζεται καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται τα επιτραπέζια είναι:
- Ελαφριά (Light)
- Μεσαία (Medium)
- Βαρυά (Heavy)

Το κάθε παιχνίδι μπορεί να συμμετέχει σε μία από τις κατηγορίες.

3. Για κάθε παιχνίδι που συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 25€. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του διαγωνιζόμενου στην AthensCon και για τις δύο μέρες. 

4. Η κατάθεση των χρημάτων κάθε συμμετοχής θα πρέπει να γίνει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής. Κατάθεση χρημάτων μπορείτε να κάνετε είτε στον τραπεζικό λογαριασμο

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: EPITRAPEZIO DESIGN ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤ
IBAN: GR87 0171 7490 0067 4914 4063 328
BIC: PIRBGRAA

Είτε με Paypal στο epitrapezio(at)outlook.com

5. Τα παιχνίδια (κανόνες, κείμενα στις κάρτες κλπ) υποχρεωτικά πρέπει να είναι στα ελληνικά. 

6. Η εμφάνιση των παιχνιδιών δεν βαθμολογείται. Για την τελική κατάταξη μετράει μόνο o τρόπος με τον οποίο παίζεται και εξελίσσεται το παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να είναι λειτουργικό και άρα τα εξαρτήματα/υλικά του παιχνιδιού πλήρως διαχειρίσιμα και διακριτά. 

7. Εν αντιθέσει με παλαιότερους διαγωνισμούς θα υπάρξουν ελάχιστες εκδηλώσεις. Η πρώτη εκδήλωση (workshop) θα γίνει στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός 9/6/2019 

8. Η παρουσία στις εκδηλώσεις και στην τελική φάση του διαγωνισμού είναι προαιρετική καθώς, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του διαγωνιζόμενου. Στο AthensCon 2019 θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος παρουσίασης μόνο για τους διαγωνιζόμενους που θα έχουν ενημερώσει για την παρουσία τους στην τελική φάση μέχρι και 01/11/19.

9. Η παράδοση των πρωτοτύπων μπορεί να γίνει από τη πρώτη στιγμή που ξεκινάει ο διαγωνισμός μέχρι και λίγες μέρες μετά το τέλος της τελευταίας εκδήλωσης σε χώρο/τόπο που θα υποδειχθεί. Τα πρωτότυπα θα πρέπει να περιέχουν τους κανόνες καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα/υλικά για να παιχτούν. Αλλαγές στους κανόνες μπορούν να γίνουν μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των πρωτότυπων.

10. Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί μέσα από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού. Θα συνεχίσουμε τη προσπάθειά μας με τη βοήθεια της τεχνολογίας να συμμετέχει και το κοινό. Γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει και ελπίζουμε να το πετύχουμε. 

11. Η τελική φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στο AthensCon 2019, 30 Νοεμβρίου  και 1 Δεκεμβρίου 2019. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το αγαπημένο του παιχνίδι ενώ θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις δώρων κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Μπορείτε να αναρτήσετε το παιχνίδι σας στην λίστα συμμετοχών στο BGG κάνοντας κλικ εδώ:

Timeline:
• Μέχρι 09/06/19 Δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό
• 9/6/19 Workshop στο ξενοδοχείο Βασιλικός
• Μέχρι 9/7/19 Παράδοση παιχνιδιών
• 30/11-1/12 AthensCon 2019 – Τελική φάση του διαγωνισμού

Προσοχή:
• Στην τελική φάση του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν αυστηρά, μόνον όσα παιχνίδια τηρούν τους όρους συμμετοχής. 
• Παιχνίδια που έχουν ήδη υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με κάποια εταιρία δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Παιχνίδια που θα υπογράψουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τίθενται εκτός διαγωνισμού, θα μπορούν όμως να παρουσιαστούν στην τελική φάση.
• Θα υπάρξουν 1 ή 2 workshops με θέματα γύρω από το Game Design. 
• Η τελική φάση του διαγωνισμού είναι 1 μέρα (Κυριακή της AthensCon).

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
Τάσος Γρηγοριάδης
Κωνσταντίνος Κοκκίνης
Μανώλης Τραχιώτης

www.epitrapezio.com

Powered by AthensCon

Categories: Νέα
Rate this article:
5.0
Print

Please login or register to post comments.

x

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Ιούλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234