Όροι Χρήσης

 1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με ένα ή και παραπάνω παιχνίδια στον διαγωνισμό.
 2. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής μέχρι τις 31/10/2022.

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται τα επιτραπέζια είναι:
– Ελαφριά (Light)
– Μεσαία (Medium)
– Βαρυά (Heavy)

Το κάθε παιχνίδι μπορεί να συμμετέχει σε μία από τις κατηγορίες.

 1. Για κάθε παιχνίδι που συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 25€. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του διαγωνιζόμενου στην AthensCon και για τις δύο μέρες.
 2. Η κατάθεση των χρημάτων κάθε συμμετοχής θα πρέπει να γίνει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής. Κατάθεση χρημάτων μπορείτε να κάνετε:
 • είτε στον τραπεζικό λογαριασμό

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: EPITRAPEZIO DESIGN ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤ
IBAN: GR87 0171 7490 0067 4914 4063 328
BIC: PIRBGRAA

 • είτε με Paypal στο epitrapezio@outlook.com

***Οι διαγωνιζόμενοι επωμίζονται τα έξοδα αποστολής των χρημάτων.

 1. Τα παιχνίδια (κανόνες, κείμενα στις κάρτες κλπ) υποχρεωτικά πρέπει να είναι στα ελληνικά.
 2. Η εμφάνιση των παιχνιδιών δεν βαθμολογείται. Για την τελική κατάταξη μετράει μόνο o τρόπος με τον οποίο παίζεται και εξελίσσεται το παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να είναι λειτουργικό και άρα τα εξαρτήματα/υλικά του παιχνιδιού πλήρως διαχειρίσιμα και διακριτά.
 3. Το διαγωνιζόμενο παιχνίδι δεν μπορεί να έχει πολλαπλά σενάρια ή εκδόσεις που παίζεται. Ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να επιλέξει με ποια έκδοση ή σενάριο το παιχνίδι θα διαγωνιστεί.
 4. Το διαγωνιζόμενο παιχνίδι ΔΕΝ πρέπει να ξεπερνά τα 2 κιλά και θα πρέπει να παραδίδεται σε κουτί.
 5. Η παρουσία στις εκδηλώσεις και στην τελική φάση του διαγωνισμού είναι προαιρετική καθώς, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του διαγωνιζόμενου. Στο AthensCon 2022 θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος παρουσίασης μόνο για τους διαγωνιζόμενους που θα έχουν ενημερώσει για την παρουσία τους στην εναρκτήρια φάση μέχρι και 31/10/22.
 6. Η παράδοση των πρωτοτύπων μπορεί να γίνει από τη πρώτη στιγμή που ξεκινάει ο διαγωνισμός μέχρι και λίγες μέρες μετά το τέλος της τελευταίας εκδήλωσης σε χώρο/τόπο που θα υποδειχθεί. Τα πρωτότυπα θα πρέπει να περιέχουν τους κανόνες καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα/υλικά για να παιχτούν. Αλλαγές στους κανόνες μπορούν να γίνουν μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των πρωτότυπων. Οι διαγωνιζόμενοι επωμίζονται τα έξοδα αποστολής των επιτραπέζιων παιχνιδιών.
 7. Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί μέσα από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού.
 8. Παιχνίδια που έχουν ήδη υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με εταιρία δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Παιχνίδια που θα υπογράψουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τίθενται εκτός διαγωνισμού, θα μπορούν όμως να παρουσιαστούν στην τελική φάση.
 9. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το παιχνίδι αποτελεί αντιγραφή υπάρχοντος παιχνιδιού θα αποκλείεται αυτομάτως από τον διαγωνισμό.
 10. Δεν μπορούν να συμμετέχουν παιχνίδια τα οποία είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερο διαγωνισμό.
 11. Φέτος η εναρκτήρια φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στο AthensCon 2022, 26-27 Νοεμβρίου. Θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις δώρων κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η τελική φάση, η τελετή λήξης και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων θα γίνει εντός του 2023. Αναζητούμε επιλογές.
 12. Η επιστροφή των επιτραπέζιων παιχνιδιών επιβαρύνει τους διαγωνιζόμενους και θα πρέπει να παραλάβουν τα επιτραπέζιά τους μέχρι και την ημέρα τελετής λήξης του διαγωνισμού. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν ειδοποιήσει εγκαίρως για το αν επιθυμούν να τους επιστραφούν τα επιτραπέζια. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους διαγωνιζόμενους.